Belevingsreizen van 1.5 - 2 uur. Samen ervaren van je natuurlijke staat van zijn en de magie van verbinding met het levensweb.

Hoe interactief zijn onze workshops?

Onze talks zijn er niet om je hoofd te vullen met kennis. Met ons haal je een beleving in huis. In 1,5 tot 2 uur nemen je mee op reis. We zetten bewustzijnsoefeningen; beweging; verhalen; film en nog veel meer in.

Om uit het hoofd en het denken te komen: je lichaam en je gevoel in.  We openen samen voor het doorstromen van emoties en het afstemmen op de subtielere energie van jouw natuurlijke zelf.  Je proeft dan aan het gevoel van moeiteloosheid en inspiratie dat vrij komt: voor wat jij bij wilt dragen aan een betere wereld.

Voor wie?

Werk jij met jouw bedrijf, community, groep of event aan een betere wereld? Zoek je een inspirerende booster sessie om jullie vonk van verlangen (weer) aan te wakkeren?

Dan zijn onze 6 workshop thema’s er voor jou of jullie: ter (re)activatie van de betere wereld die jij met jouw bedrijf, community, groep of event voor je ziet en mogelijk wil maken. Zowel live als online te boeken.

Boek ons als spreker - kies hier je thema:

Activeer NU jouw unieke gift aan het levensweb

Interactieve talk van 1,5-2 uur. Deze talk is er voor iedereen die weet heeft van een eigen unieke gift maar nog niet precies helder heeft hoe of wat. Welke rol is er voor jou binnen het grotere geheel? Hoe is je eigen gift puzzelstukje is in het grotere weefsel?

Deze talk is voor jouw groep of event als jullie individueel en samen beter willen begrijpen en voelen wat er voor nodig is om contact te maken en te houden met de eigen essentie en gift. Zodat die unieke gift meer samen kan gaan vallen met werk en duidelijker wordt hoe ieders

Boek nu

Un-nerve to better serve: de wereld

Interactieve workshop van 2 uur. Voor iedereen die werkt of strijdt voor 1 van de grote dreigende problemen die opgelost moeten worden in dit tijdperk. In deze workshop doe je samen kennis en ervaring op in het herkennen van de eigen verschillende zenuwstelsel ‘standen’ bij grote verandering. We oefenen samen met uit het hoofd en de negatieve emoties komen die horen bij dreigende negatieve scenario's. Die leiden namelijk tot wij-zij denken; polariserende discussie en impasses. Je leert terugschakelen naar de verbindingsmodus. Van hieruit is iedereen open voor verbinding, inspiratie, creativiteit en werk/bijdrage waar het hart naar uitgaat in de wereld.

Boek nu

Un-nerve to better serve: het klimaat

Interactieve workshop van 2 uur specifiek voor ‘klimaat activeerders’. Waarin je kennis en ervaring opdoet in het herkennen van je verschillende zenuwstelsel ‘standen’ bij het aankijken van de overweldigende dreiging van klimaatverandering. We oefenen met uit je hoofd en diens doemscenario's te komen. Terugschakelen van freeze/overwhelm naar de verbindingsmodus. Je gaat naar huis met handvatten om innerlijk te leren schakelen van eenzaamheid, vechten en moedeloosheid naar verbinding, liefde en joy.

Boek nu

Beleef de natuurlijke wijsheid van je lichaam

Workshop van 2 uur met beweging. Voor iedereen die wil leren luisteren naar de natuurlijke wijsheid van het lichaam. Leer diens signalen verstaan: Rondom je welzijn, eigen gevoelens en constructief ontladen van sterke emoties.

Leer hoe je je lichaam als kompas kunt gebruiken voor het vinden van jouw eigen waarheid, flow en bestemming.

En ook: hoe je lichaam hét portaal is naar synchroniseren met de natuur en het grotere veld.

Boek nu

Gebruik de magie van synchroniciteit

Interactieve talk van 2 uur voor iedereen die nieuwsgierig is naar synchroniciteit. Leer herkennen hoe synchroniciteit werkt en wat het ervaren van synchroniciteit jou precies wil zeggen en hoe je jezelf kunt ‘synchroniseren’...

Ontdek hoe je je kunt overgeven, surfen en meebewegen met dat wat zich wil ontvouwen door jou heen in harmonie met de grotere stroom. Je krijgt tools in handen om te ‘surfen’ en hoe je weer op moet staan als je valt.

Boek nu

Ontdek de sluiers tussen jou en het levensweb.

Talk van 1,5 - 2 uur over de lagen die contact met de eenheid voor de mens versluieren. Met de kennis van Native Amerikaanse wijsheid van de White Bull Dreaming Society als leidraad, vertellen we over welke sluiers het gaat. We geven inzicht in de 7 paden van transformatie die ieder mens af kan leggen. Je herkent waar jij bent en waar je je op kunt richten om meer en meer samen te vallen met het levensweb. We geven concrete handvatten voor bevrijding op alle lagen: mind, hart, lichaam, energie en spirit, passend bij elke transformatie fase.

Boek nu

Hier kun je ons gezien of gehoord hebben: