Los uit bestaande rollen en structuren. Herstelt contact met je bron. Daar huist je vertrouwen. Weet je wie je ten diepste bent. En wat je wil.

Wat levert zo'n weekeind op?

Herken jij jezelf hierin?
Je bent een echte 'wereldverbeteraar'.
Je beseft: ‘dit is de decade of action’. De urgentie is groot om echt impact te maken. De tijd tikt!

Maar: grote kans dat je je door dit gegeven opgejaagd voelt. Je voelt je moe en vol. Je kunt nauwelijks meer voelen wie of wat er voor jou het meest toe doet.

Waardoor je het contact - met je bron en je natuurlijke wijsheid - verliest.

Dan is een weekeind met ons iets voor jou:

Dit weekeind is een nieuwe start. Je herstelt contact met je bron en natuurlijke staat van zijn. Als vanzelf borrelen jouw beste ideeën en wijsheid weer op.

Je her-ankert in je eigen bron. En je krijgt tools mee.
Zodat je beter verbonden met je bron kunt blijven.
Als je weer terug stapt in je dagelijkse werk en routine.

Hoe werkt het

In 2 dagen en 1 nacht begeleiden wij jou terug naar je bron. Gebruik makend van onze expertise in werken met stilte, meditatie, lichaamswerk, 1-1 sessie & sensing journeys in de natuur.

  • 2 dagen en 1 nacht (1 persoonskamer)
  • Start zaterdag 10.00, eind zondag 17.00
  • Volledig verzorgde vegetarische of veganistische maaltijden
  • Locatie: Samaya te Werkhoven
  • Groep van 6-12 mensen
  • Inclusief 1-1 sessie
  • Prijs: 540 euro ex. btw

Kies hier de 2-daagse die bij jou past

4 keer per jaar, ieder seizoen, bieden we een start weekeind aan.
Elk weekeind heeft haar eigen ritme, kleur en kernthema.
Lees hieronder op welke data je nu in kunt schrijven.

Lente weekeind: 18 & 19 Maart '23

De lente is de tijd van ontwaken. In dit weekend ontdek je wat boven de grond wil komen in jou en creëer je ruimte voor dat wat pril is en gezien wil worden.

Met aandacht voor de ondersteunende vormen en structuren. Die nodig zijn om je wortels te laten groeien. Wat is aanwezig en wat nog niet. Wat brengen anderen en wat heb je nodig om daar gebruik van te maken.

Bel voor meer info

Zomer weekeind: Juni 2022

De zomer is de tijd dat alles straalt, maximaal in het licht staat. Shoot for the sun, moon & the stars! Je kunt contact maken met je grootste visie van wat mogelijk is, van wat jij bij kan dragen.

Met maximaal licht wordt ook de sterkste schaduwkant zichtbaar. Wat is daar op te ruimen, zodat je grootste droom werkelijkheid kan worden? Dit is de tijd van rijping. Vertrouwen op je innerlijke kracht en samenwerking met de buitenwereld.

Bel voor meer info

2-daagse op maat - voor groepen

Heb je een groep of team en zoek je een ontwerp op maat? Dat kan op 2 bijzondere locaties: Samaya, nabij Utrecht. Een voormalig klooster waar de oergrond van gebouw en natuur voelbaar ondersteunt. Vlieland. Ruimte, vergezichten en uitwaaien. De natuur verrast en biedt bedding.

Neem vrijblijvend contact met ons op om samen een inspirerend programma te ontwerpen.

Ga met ons in gesprek

Herfst weekeind: 3-4 Sept. 2022

De herfst is de tijd van kracht en inkeer. Evaluatie. De oogst van afgelopen jaar binnen halen en de balans op maken.
Welke resultaten en gedrag komen voort uit mijn diepere bron, en wat wil los gelaten worden, omdat het me niet meer dient?  

Welke ondersteuning heb ik komend jaar nodig om contact te onderhouden met mijn diepere bron. Zodat ik van daaruit mijn beste werk in de wereld bij kan dragen?

Bel voor meer info

Winter weekeind: Dec / Jan 2023

De winter is de tijd voor stilte en vertraging. Je wordt op jezelf teruggeworpen. Uiterlijk is er rust. Terwijl van binnen de kiem van dat wat komend jaar geboren wil worden, langzaam contouren krijgt.

Het is de tijd om naar binnen te keren en diep te luisteren naar de onderstroom in jezelf.  Waarbij je mag vertrouwen op het vermogen om te creëren en inspiratie van binnenuit.

Bel voor meer info

5 Daagse in De Bergen, Spanje,
Juni / November 2022

Temidden van een prachtig en krachtig landschap ben je weg van bestaande kaders en structuren. Lopend door bossen en rotsachtig landschap van de bergen. Zowel fysiek als mentaal en spiritueel een ontdekkingsreis.

Onder professionele begeleiding. In de groep volg je je eigen pad, gedragen door de natuur.

Meer info

Kleine impressie

In the press