Bevrijden op alle lagen: mind, hart, lichaam en energie. We maken je volle potentie vrij om bij te dragen aan een betere wereld.  

Onze – weefbare - programma’s

Volledig in het hier en nu komen – met mind, hart, lichaam en spirit - is de sleutel tot eenheid met het levensweb. Toegang tot het ‘magische’ veld. Wij hebben een directe lijn met dat veld. We stemmen ons af om eruit te pakken, creëren en aanreiken wat concreet nodig is om de volgende stap te zetten. Datgene te bevrijden wat wil ontstaan in jou en in de groep.

Onze begeleiding en programma’s geven inzicht en grijpen in op alle lagen: Mind, Hart, Lichaam en Energie. Zodat jij de volle potentie - die je voelt dat je in je hebt - vrij kunt maken om bij te dragen in de wereld.

Wij kunnen jou hierin begeleiden omdat wij decennia werk en opleiding hebben gedaan om uit het magische veld te putten en door te geven wat dienend is.

Gratis consult

1 Op 1 Begeleiding:
Serving & Surfing life

Wij bieden jou begeleiding op maat. Met onze eigen specialismen en achtergrond zorgen we ervoor dat jij telkens passende ondersteuning en inspiratie krijgt. Afhankelijk van wie jij bent en wat je in je proces nodig hebt. Soms de nadruk op wat dienend is, waarbij we het ongemak niet uit de weg gaan.

Soms de nadruk op de moeiteloosheid. Om telkens op het juiste moment te schakelen tussen serving & surfing. Gebruik makend van de energie van beide processen. Gebruik makend van de kennis en expertise van beide begeleiders.

Lees meer

Lust for life: ½ jaartraject voor klimaat activeerders

Dit traject is er voor degenen die hard werken aan de klimaat transitie en merken dat grootse emoties hen steeds vaker in de weg zitten.

Wil jij je herverbinden met je levenslust en liefde? Je eigen natuurlijke flow hervinden en ontspannen meebewegen met de grotere stroom van de transitie waar je onderdeel van bent?

Schrijf je dan in voor dit programma waarin met verschillende tools jouw innerlijke kracht getraind wordt.

Lees meer

Living the flow of nature: jaartraject

Meebewegen op het ritme van de natuur brengt je inzicht en moeiteloosheid. In dit traject dat bestaat uit 6 dagen plus weekenden plus 1-op-1 begeleiding, komt alles samen. Je krijgt wordt je bewust van waar het bij jou stroomt en waar de blokkades zijn. En, gebruik makend van het ritme van de seizoenen, hier op een vanzelfsprekende manier in mee te bewegen. Jouw unieke gift als bijdrage in te zetten in het levensweb.

Lees meer

Resourcing life: 2 dagen, NL

Twee dagen ‘herbronnen’.  Professioneel begeleid met stilte, meditatie, lichaamswerk, 1-1 sessies, sensing journeys in de natuur.

Los uit bestaande rollen en structuren. Dieper contact met je bron van vertrouwen; wie je bent en wat je wil.

Ieder seizoen bieden we een weekeind met eigen ritme, kleur en kernthema. Kijk hier welke past bij jouw proces nu.

Of Klik hier als je voor jouw bedrijf of groep een ontwerp op maat met ons wilt maken.

Lees meer

Berg retraite: 5 dagen, Spanje

Vijf dagen vol in de natuur. Professioneel begeleid met stilte, reflectie en meditatie. Afgewisseld met trekkings door bos en berg landschap en ‘sensing journeys’ in de natuur.

Los uit bestaande rollen en structuren en …. zonder wifi/ 4G ontstaat ruimte voor dieper contact met je bron om jouw volgende stap te bepalen.

De natuur draagt en versterkt je proces. In een overweldigende setting met zicht op bergtoppen en eeuwenoud beukenbos.

Reserveer je plek en we nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Interactive talks & workshops:
that weave the new web

Talks van 1,5-2 uur. Ter activatie voor jouw bedrijf, community, groep of event. Live, maar ook online te boeken. Kies hier 1 van onze 6 belevingsreizen die het nieuwe levensweb in jou wakker kussen.

Thema’s:
1. Activeer jouw gift voor het levensweb
2. Un-nerve to better serve the world: manage je zenuwstelsel en vergroot je impact
3. De magie van synchroniciteit  gebruiken
...

Bekijk al onze workshops

Nieuws en in de media

In the press