Being & Becoming
Mijn dans in vrijheid en autonomie


Bewegen vanuit autonomie. Ontdekken door te leven vanuit vrijheid. Een continue dans die mij heeft geleid op een ontdekkingstocht naar moeiteloos leven met magie.

De drang naar vrijheid voerde me regelmatig over vreemde paden. Letterlijk en figuurlijk bewegend in verschillende werelden. Thuiskomen in Bolivia, Guatemala, Colombia, op het kasteel van Nyenrode en in Amsterdam.

Een weten diep van binnen van mijn gift, mijn kompas op alle reizen. Me bewust van de magie van het leven en hoe mij daarmee te verbinden in alle culturen. Zowel in de corporate wereld als reizend met de rugzak.

Leven vanuit moeiteloosheid

Inzicht in mijn Unieke Gift: Vertrouwen & Overgave

Op mijn pad wilde ik proeven, ruiken en voelen aan andere culturen. Die overweldigende kleuren smaken, geuren en energieën meenemen naar huis. Vermengen met mijn eigen zijn en op die manier voeding geven aan al het moois dat het leven te bieden heeft. En wat nog belangrijker is… dit te delen met anderen.

Ook op mijn levenspad kwamen onverwachte leerprocessen. Een scheiding bracht mij terug naar mijn kern. Vol vertrouwen en met overgave nam ik een ander pad. Het besef van ons menszijn op deze planeet. Erachter komen waarom je hier bent en de bevlogenheid voelen die daarbij hoort. Ik ben hier om mensen begeleiden op de weg naar hun kracht en diepere weten. In verbinding met de natuur.

Ik put uit deze werkvormen:

Kennis en ervaring van de invloed van mens en omgeving, opgedaan in mijn leven, zowel binnen verschillende bedrijfsculturen als reizen door verschillende landen.

Inzicht in en bewustwording van patronen is de basis. Mindfulness, Energetisch Waarnemen, Compassie & ACT methoden waarin ik getraind en gecertificeerd ben. Daarnaast gebruik ik soms tools als Enneagram, Myers Briggs Type Indicator (MBTI) en systemisch werk om inzicht te geven in menselijke patronen en intermenselijke dynamieken.

In beweging zijn, al dansend, een berg oplopend of gewoon zittend op een stoel, is de basis voor alles. Het leren afstemmen op je eigen essentie en in interactie met de omgeving.

Waar ik je vooral graag mee in contact breng is de magie van de kracht van vrouwelijke en mannelijke energie die in ons allemaal aanwezig zijn. De toegang hiertoe en de beweging die je hierin kunt maken, je gedragen weten door het grotere geheel. Durf jij?

Ja, ik durf

Mijn kracht zit in het begeleiden van mensen die:

…. In beter contact willen komen met hun lichaam en/of beter willen zorgen voor dit lichaam en hun geestelijk welzijn (bijv. na een burn-out). Mensen die van hoofd naar buik en hart willen en de wijsheid van hun totale systeem willen leren herkennen en begrijpen.

Ik doe dit vanuit een stevig geworteld zijn en vanuit het contact met de aarde en mezelf.

…..Iedereen die zijn of haar eigenheid verder wil ontwikkelen. Ik geniet van de uniciteit van jou als mens. Samen te onderzoeken op welke manier je jezelf kunt voeden en je vanuit moeiteloosheid kunt handelen en zijn. Leven vanuit je ziel, is moeiteloos leven en dat voelt als magie.

In deze wereld van afgescheidenheid en controle vertegenwoordig ik graag een andere beweging. Vertrouwen en overgave, twee elementen waar we mee aan de slag gaan.

Ik wil 1 op 1 begeleiding
‘I went through one-on-one sessions with Meike this year.  The sessions really helped me achieve a new level of clarity of mind and sense of purpose. I felt that the exercises allowed me to address the problems and questions I was facing on my day-to-day activities, both at work and with my personal objectives, with much more depth and much more creatively.’
Leonardo
Vice President

Highlighten

Living the flow

Berg retraite

Workshops

In the press