Being & Becoming
Veiligheid om paradijsvogel te durven zijn


Ik voelde al jong een krachtig verlangen naar een mooiere wereld. Toen ik ‘Kinderen van Moeder Aarde las’ wist ik: dit wil ik mogelijk maken. Een stuwende kracht om op pad te gaan.

Tegelijkertijd heb ik een grote gevoeligheid voor energieën om me heen ism. behoefte aan veiligheid en geborgenheid. Dat maakte dat ik ‘mee kleurde’ met mijn omgeving en het moeilijk vond om mijn eigenheid + gift helder te voelen en uit te drukken.

Diep vanbinnen leeft een weten dat ‘mijn essentie bijdragen’ de bedoeling is. Dat we dat allemaal te doen hebben, wil die mooiere wereld realiteit worden.

Mijn pad is er een van angst en moed. De moed om me los maken van de kudde. Thuis vinden in mezelf. Zelf veilige bedding maken om vol expressie te durven geven aan mijn veelheid- alle kleuren van mijn ‘paradijsvogel’ laten zien.

De expressie van mijn gift tot volle rijpheid brengen. Dat is me alles waard. Ook de eenzaamheid inherent hieraan.

Ja ik wil expressie geven aan mijn gift

Inzicht in mijn Unieke Gift: Innerlijke Alchemie

De diepte van het water van gevoelens in durven. Bedding maken voor de eigen angst: om die te helen en gevoeligheid als kracht in te zetten.

Sensuele vrouwelijkheid durven laten stromen. Vrouwelijke kracht. Mee stromen met de grotere levensstroom…

Alles wat op mijn levenspad komt accepteer ik als brandstof voor innerlijke alchemie. Van mijn lood goud maken.

Transformatie is huid af leggen waar ik houvast aan had die niet meer dient. Steeds herboren worden: ruimer, eigener, kleuriger, zuiverder. Met meer impact op het veld om me heen.

Dit alles kan ik en bied ik jou als mijn gift.

Ik put uit deze werkvormen:

De vraag ‘hoe werkt echte transformatie voor herstel van het levensweb’ bracht 14 jaar training en opleiding. Om mezelf te transformeren en die werkvormen in te kunnen zetten voor transformatie voor anderen:

  • Theory U bij MIT’s Presencing Institute
  • Groepsproces facilitatie bij Impact Hub
    Art of Hosting; WorldCafe; Meshworking
  • Toegepaste Integrale Psychologie bij ITIP
  • Mindfulness trainer opleiding bij Jon Kabat-Zinn
  • Vrouwelijke pad van Non-Dualiteit bij Miranda Macpherson
  • Vrouwelijke Healing Dao bij Dirkje Veltman
  • Emotioneel & somatisch lichaamswerk bij ITIP; Peter Levine
  • Joanna Macy’s work that reconnects
Ja, ik wil transformatie

Ik word blij van mensen begeleiden die:

Moedig durven zijn. Hun eigen - per definitie nog ongebaande - pad willen lopen en hun unieke gift bij willen dragen. Daarin ben je per definitie alleen. Dat kan eenzaam voelen. Ik ben met je hierin.

Besef hebben van ‘zo binnen - zo buiten’. Je impact op transformatie van de wereld gaat gelijk op met je eigen transformatie.

De diepte in durven: de omvang van het licht en de schaduw in jezelf aan kijken. De pijn en de liefde in de wereld omarmen. Overgave aan de stroom.

Zich geroepen voelen om het nieuwe te creëren. Die hun licht zo groot en zuiver mogelijk in willen zetten. Met bewustzijn op het ego dat wil dat ‘groot = erkenning’. Zuiver je essentie bijdragen vervult je ziel.

Ik wil 1 op 1 begeleiding
‘Leonie’s 1-on-1 trajectory was invaluable for me. Both professionally and personally. Leonie has the business experience and mindfulness expertise to cut through the faff and really challenge and make a difference. Can’t recommend it highly enough.’
Ian
Commercial Director at EP UK Investments Ltd

Highlighten

Lust for life

1 op 1 begeleiding

Workshops ‘unnerve to better serve’

In the press