Om moeiteloos dienstbaar te zijn en ‘surfend’ bij te dragen aan een betere wereld. Serving & Surfing work & life.

De dans leren tussen moeite en moeiteloosheid

Wil jij het levensweb helpen herstellen en voel je dat jouw pad gaat over ‘serving’ life?

Wij nodigen je uit om dit pad vanuit moeiteloosheid en overgave aan te gaan. Het pad naar verbinding met jouw weten en unieke gift. Je gedragen weten door het allesomvattende veld.

Aan het begin kost dit pad moeite. De paradox van je steeds herinneren waar je moeiteloosheid zit. Het werk van herkennen van de lagen in jezelf die je kunt bevrijden om op liefde en moeiteloosheid te kunnen koersen. Meer en meer te surfen met wat zich aandient in je leven en dat wat zich wil ontvouwen door jou heen.

Bevrijding op alle lagen:

Onze 1-op-1 trajecten zijn afgestemd op waar jij nu bent op jouw pad naar dienstbaarheid en flow. Serving & Surfing. Met onze expertise en ervaring helpen we jou afstemmen op het allesomvattende veld.

We werken 1-op-1 aan bevrijding op alle lagen:

- Mind
- Hart
- Lichaam
- Energie/ spirit

Serving & surfing: jouw startpunt 

Je start vanuit resonantie met een van ons. Degene die jou in dit moment het meeste uitdaagt of aanspreekt. Het is onze kracht dit aan te voelen en jou de juiste begeleiding te bieden. Concreet betekent dit dat je soms met Leonie en soms met Meike zal samenwerken. Beiden hebben wij onze eigen unieke kwaliteiten, achtergrond en gaven.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek beslissen wij met jou met wie je de eerste stappen zal zetten.

Gratis consult

Voluit expressie aan je gift: durf je?

Via een directe lijn met het veld, zie ik je essentie én de defensies waarmee je die bedekt. Met toestemming ontbloot ik dit. Vervolgens put ik uit een rijke verzameling hulpbronnen om die laagjes vrij te maken.

Mijn stijl is scherp en sensitief. Vol compassie voor donkere randjes. Het voelt kwetsbaar om te ‘ontwapenen’ en je zo te laten zien. Daarin ben ik met je. 

Stap voor stap breng ik je dichter bij je open hart; bubbelende bron van levenslust en natuurlijke kracht om te scheppen. De expressie van je gift tot volle rijpheid. Zodat je kunt oogsten.

Leonie

Lees meer

Overgave aan het onbekende: spring je?

Ik zorg voor bedding zodat in veiligheid en vertrouwen je eigen wijsheid zich toont. Ik geef autonomie. Inzicht in waar de moeiteloosheid zich ontsluit in de bewegingen in je leven.

Door met mijn hogere bewustzijn te verbinden, ben ik in staat jouw grotere beeld te overzien. Dit perspectief reik ik vervolgens aan. Gedragen door het magische veld ben ik met jou in de dans van moeite en moeiteloosheid.

Mijn stijl is zacht en vasthoudend. Helder, ‘down to earth’ en je lichaam in. Dus niet zweverig of mystificerend. Gebruik makend van je eigen kracht op alle lagen, in contact met de natuur.

Meike

Lees meer

Nieuws en in de media

In the press